Trabzonspor'un eski yıldızı dünyanın gündemine oturdu! Dev takımların radarına girdi....

Trabzonspor'un eski yıldızı dünyanın gündemine oturdu! Dev takımların radarına girdi....

Geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor forması terleten Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerinin radarına girdi. Yıldız oyuncu için dev takımlar şimdiden sıraya girdi.

Geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını terleten milli yıldız, Avrupa'nın gündemine oturdu. Cumartesi akşamı PSG kalesine attığı golle dikkatleri üzerine çeken yıldız orta saha oyuncusu için dev takımlar şimdiden sıraya girdi.

Portekizli teknik adam Paulo Fonseca'nın çalıştırdığı Fransız ekibi Lille forması altında dikkat çekici bir performansa imza atan Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Bu sezon Fransız ekibi Lille forması altında dikkat çekici bir performansa imza atan Yusuf Yazıcı için birçok Avrupa kulübü sıraya girdi. Dün akşam PSG ağlarını havalandıran yıldız orta saha oyuncusunun Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajerini de değiştirdiği öğrenildi. Bu sezon Lille forması altında 30 maçta görev alarak takımına 10 gol 3 asistlik katı sunan yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda Lille'den ayrılması ve üst düzey bir Avrupa takımına transfer etmesi bekleniyor.

2019-2020 sezonunda 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan ayrılan yıldız orta saha oyuncusu Fransız ekibine transfer olmuştu. Milli yıldız Lille forması altında bugüne kadar 123 karşılaşmada görev alırken 27 gol 14 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN