Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'ın ilk transferi şimdiden belli oldu...

Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'ın ilk transferi şimdiden belli oldu...

Ligin son haftasına konuk olduğu Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup ederek Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda hayata geçecek olan yabancı kuralı nedeniyle ağırlıklı olarak yerli oyunculara yönelmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Trabzonspor'un eski yıldızına dikti.

Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. zaferini elde eden Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Yerli oyunculara ağırlık vermeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için operasyona başladı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak amacıyla alternatifli bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sabah'ın haberine göre; Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Sarı'yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin, 25 yaşındaki golcü oyuncunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde masaya oturduğu öğrenildi.Yusuf Sarı - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon Adana Demirspor forması altında 30 karşılaşmada görev alan Yusuf Sarı, takımına 5 gol 10 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü oyuncunun Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Türkiye'de ilk olarak Trabzonspor'da forma giyen yıldız golcü 2019-2022 yılları arasında Trabzonspor formasını terletmişti.

Yusuf Sarı'nın sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN