Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli 'İnadıyla Şampiyon' hayal kırıklığı yarattı! Sadece 516 kişi izledi...

Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli 'İnadıyla Şampiyon' hayal kırıklığı yarattı! Sadece 516 kişi izledi...

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda elde ettiği tarihi şampiyonluğu ele alan 'İnadıyla Şampiyon' adlı belgesel vizyondaki ikinci haftasını geride bırakırken seyirci sayısıyla hayal kırıklığı yarattı.

FURKAN UZUN

Trabzonspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar taraftarın takıma olan ilgisini azalttı. Süper Lig'in ikinci yarısındaki 5 karşılaşmada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alarak yalnızca bir puan toplayan bordo-mavili ekibin, 2021-2022 sezonunda elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunu konu alan "İnadıyla Şampiyon" adlı belgesel, vizyondaki ikinci haftasını geride bırakırken seyirci sayısıyla beklentilerin altında kaldı.

Bordo-mavili ekibin 38 yıl aradan sonra elde ettiği şampiyonluğu ele alan 'İnadıyla Şampiyon' adlı belgesel, 26 Ocak'ta İstanbul, Ankara, Erzurum, Aksaray, İzmir, Sakarya, Bursa ve Trabzon'daki toplam 25 salonda gösterime girmişti.

İKİNCİ HAFTA BOYUNCA SADECE 516 KİŞİ İZLEDİ

Box Office Türkiye'nin verisine göre; Vizyondaki ilk haftasında 4 bin 365 kişinin ilgi gösterdiği belgesel, ikinci haftada sadece 516 kişi tarafından izlendi.

Senaryosu Serdar Şen tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Bedran Güzel'in üstlendiği, Karadeniz ekibinin tarihi zaferini ele alan belgesel, vizyondaki ikinci haftasında toplamda 4 bin 881 kişi tarafından izlenerek büyük hayal kırıklığı yarattı.

Trabzonspor'un İnadıyla Şampiyon belgeselinin basın gösterimi yapıldı

GEÇEN HAFTA BOYUNCA BİN 540 KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

26 Ocak Cuma günü vizyona giren belgesel, 29 Ocak Pazartesi gününe kadar 2 bin 825 kişi tarafından izlenmişti. Söz konusu belgesel, 29 Ocak Pazartesi gününden 2 Şubat Cuma gününe kadar ise bin 540 kişi tarafından izlenerek vizyondaki ilk haftasında 4 bin 365 kişi tarafından takip edilmişti.

Karadeniz ekibinin 38 yıl aradan sonra elde ettiği tarihi şampiyonluğu ele alan belgesel, vizyondaki ikinci haftasında sadece 516 kişi tarafından izlendi ve vizyona girdiği günden bu yana toplam izlenme sayısında 4 bin 881'e ulaşarak beklentilerin altında kaldı. Belgeselden elde edilen hasılatın ise 693 bin 25 TL olduğu öğrenildi.

26 Ocak Cuma günü vizyona giren filmler ve seyirci sayıları şu şekilde:

gise.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN