Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü kongre ile yeni başkanını seçecek Trabzonspor'da yeni başkan ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Tüzük gereği söz konusu tarihe kadar bordo-mavili ekipte başkanlık görevinde oturacak olan asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın son olarak İngiliz ekibi Aston Villa'yı çalıştıran İngiliz teknik adam Steven Gerrard ile İstanbul'da masaya oturduğu, seçimden zaferle ayrılması halinde Gerrard'ı takımın başına getireceği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında geçen hafta küme hattındaki Ümraniyespor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan son şampiyon Trabzonspor, iç sahada 36 maç sonra yenilgi yüzü gördü. İstanbul ekibi karşısında alınan yenilgi sonrasında 2020 yılının Kasım ayından bu yana bordo-mavili ekibin başında olan Abdullah Avcı görevinden istifa etti.

Pazar akşamı evinde İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor'u konuk edecek Trabzonspor'da takımın başında Orhan Ak yer alacak.

25-26 Mart'ta yeni başkanını seçecek olan Trabzonspor'da yeni başkanın ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken tüzük gereği söz konusu tarihe kadar başkanlık koltuğunda oturacak olan Ertuğrul Doğan'ın bu konuda şimdiden çalışmalara başladığı öğrenildi.

Söz konusu tarihte gerçekleşecek kongre için adaylığını açıklayan ilk isim olan Ertuğrul Doğan'ın son olarak Beşiktaş'ın başında görev yapan Sergen Yalçın ile görüştüğü iddia edildi.

Doğan'ın ayrıca son olarak İngiliz ekibi Aston Villa'yı çalıştıran İngiliz teknik adam Steven Gerrard ile İstanbul'da masaya oturduğu, seçimden zaferle ayrılması halinde Gerrard'ı takımın başına getireceği öne sürüldü.

Ancak 42 yaşındaki teknik adamın İstanbul'a bir reklam çekimi için geldiği öğrenildi. Karadeniz ekibinde 25-26 Mart'ta gerçekleşecek seçimin ardından teknik direktörlük görevi için en güçlü aday Sergen Yalçın olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN