Trabzonspor'un yıldızı yuvadan uçuyor! İtalyan devine imza atacak...

Trabzonspor'un yıldızı yuvadan uçuyor! İtalyan devine imza atacak...

Kış transfer döneminin açılmasına günler kala Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. İtalyan devi, bordo-mavili ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için şimdiden girişimlere başladı...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmaya hazırlanan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi takımdan ayrılmak için geri sayıma geçti. Karadeniz ekibinin yıldız futbolcusunun İtalyan devine imza atması bekleniyor...

Devre arasında yapacağı takviyeler ile şampiyonluk yarışına ortak olmayı hedefleyen Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Fanatik'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan devi Roma, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

İtalyan devinin Rui Patricio’nun yerine 3 aday belirledi ve bu isim arasında Uğurcan Çakır'ın da yer aldığı öne sürüldü.

35 yaşındaki Rui Patricio ile vedalaşmaya hazırlanan Roma’nın Michele Di Gregorio ve Wladimiro Falcone’nin yanı sıra Uğurcan Çakır'ı da transfer listesine aldı. Milli file bekçisinin son dönemde Roma'nın kurmayları tarafından sık sık takip edildiği öne sürüldü. Başarılı eldivenin diğer isimlere göre daha uygun bir fiyata transfer edilebileceği iddia edildi.

İtalyan devinin Uğurcan Çakır transferi için kısa süre içerisinde Trabzonspor'un kapısını çalması bekleniyor. Milli yıldızın ise Roma'da forma giymeye sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN