Trabzonspor’un yıldızları etkisiz

Trabzonspor’un yıldızları etkisiz

Trabzonspor’da yıldız isimlerin etkisiz performansları teknik heyeti zora soktu. Fırtına’nın şampiyonluğunda kilit rol oynayan futbolcuların yanı sıra yeni transferlerin yaşadığı form düşüşleri de sahadaki oyuna olumsuz yansıdı.

Fırtına’nın şampiyonluk serüveninde çok etkili oynayan hücum oyuncularının bu sezon gösterdikleri etkisiz performans, Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı’yı tedirgin ediyor. Geçen sezonda öne çıkan isimlerden olan Abdülkadir Ömür ve Djaniny Semedo bu sezonun geride kalan 18 maçında yalnızca 1 gol 1 asistlik performans gösterdi. Şampiyonluk sezonunda adeta joker gibi oynayan Djaniny Semedo, özellikle oyuna sonradan dahil olup gösterdiği performanslarla dikkatleri üzerine çekmişti. 36 maçın 23’üne ilk 11’de başlayan tecrübeli hücum oyuncusu 11 gol ve 4 asistiyle şampiyonluk mücadelesinde büyük katkı sağlamıştı. Bu sezon sık sık sakatlık problemleri çeken Djaniny, geçtiğimiz 15 haftada 7 maça ilk 11 çıktı. Gol ve asist katkısı gösteremeyen forvet, henüz şeytanın bacağını kıramadı.

Trabzonspor’un bir diğer genç yıldızı Abdülkadir Ömür adeta bu sezon yokları oynuyor. Süre aldığı 29 maçta 7 gol 3 asist yapan Abdülkadir Ömür, performansıyla şampiyonluk sezonunun akılda kalan isimlerinden biri olmuştu. Fırtına’nın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız hücum oyuncuları da beklenen etkiyi gösteremedi. Lille’den transfer edilen Yusuf Yazıcı, Trabzonspor formasıyla henüz hiçbir skor katkısı gösteremedi. Cornelius’un yerine Valencia’dan transfer edilen yıldız forvet Maxi Gomez ise 8 maçta 2 gol 2 asistlik performansta kaldı. Geçen sezonun gol kralı olarak transfer edilen Umut Bozok ise lige iyi bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda etkisiz performanslar gösterdi. Bozok, 12 maçta 3 gol atıp 1’de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN