TransAnatolia Rally Raid Yarışı’nın Samsun etabı iptal edildi

TransAnatolia Rally Raid Yarışı’nın Samsun etabı iptal edildi

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu Rally Raid yarışlarından TransAnatolia’nın ilk etap olan Samsun etabı, şiddetli sağanak yağış nedeniyle iptal edildi. Yarışmacılar, yarışın ikinci etabı olan Amasya'dan başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı izni ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu desteği ile düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid Yarışları'na 13 ülkeden 122 yarışmacı katıldı.

Rotası Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak hazırlanan ve 17 il sınırından geçecek, 2 bin 350 kilometrelik rotanın başlangıcı olan TransAnatolia yarışının Samsun etabı, kentte etkilen olan sağanak nedeniyle iptal edildi. TransAnatolia’nın Samsun etabının iptal edilmesinin ardından yarışçılar da ikinci etap olan Amasya’daki Strabon’a gittikleri öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN