TRT'den ayrılan Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu

TRT'den ayrılan Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu

TRT'den ayrıldıktan sonra spor yorumculuğuna bir süre ara veren Rıdvan Dilmen, artık sosyal medya hesabında takipçileriyle bir araya gelecek. Twitter hesabına gelen soruları cevaplayacağını duyuran Dilmen, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz aylarda TRT Spor ile yolları ayırmıştı. Rıdvan Dilmen, yorumlarını artık Twitter hesabından yapacak. Takipçileri için, "Rıdvan hocaya sor" etiketi açan ünlü yorumcu, her salı günü gelen soruları yanıtlayacağını paylaştı.

SORU YAĞMURUNA TUTTULAR

Rıdvan Dilmen dün ilk kez takipçileriyle buluştu. Takipçileri ünlü yorumcuyu adeta soru yağmuruna tuttu. Dilmen; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarından gelen sorulara cevap verdi. Dilmen'in verdiği yanıtlar dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN