Türk futbol tarihine geçen Fatih Tekke'ye canlı yayında övgü dolu sözler! "Çok acayip bir takım yapar"

Türk futbol tarihine geçen Fatih Tekke'ye canlı yayında övgü dolu sözler! "Çok acayip bir takım yapar"

Gazeteci Mehmet Demirkol, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'ye en az üç kez konuk olup mağlubiyet almayan iki teknik direktörden biri olmayı başaran başarılı teknik adam Fatih Tekke hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe ile 2-2 berabere kala Corendon Alanyaspor'da başarılı teknik adam Fatih Tekke Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı. Başarılı teknik adam, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'ye en az üç kez konuk olup mağlubiyet almayan iki teknik direktörden biri olmayı başararak bu başarısıyla futbolseverlerin takdirini kazandı.

Socrates Dergi Youtube kanalında karşılaşmayı değerlendiren gazeteci Mehmet Demirkol, Akdeniz ekibinin başarılı teknik adamı hakkında övgü dolu açıklamalara imza attı.

46 yaşındaki başarılı teknik adamın son dönemdeki performansına dikkat çeken Mehmet Demirkol, Akdeniz ekibinin teknik direktörü Fatih Tekke'nin Fenerbahçe karşısında başarılı bir sınav verdiği belirtti.

Demirkol Fatih Tekke'ye yönelik açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Fatih Tekke belirli imkanlarla bir yerde 4-5 sene çalışabilse çok acayip bir takım yapar. Alanyaspor her yerde Fenerbahçe'den daha kalabalık olmayı başardı. Fatih Tekke çok bir sınav verdi. Fatih Tekke 3 puanı kaçırdı. Bence çok disiplinli ve doğru oynadılar. Fenerbahçe'nin zayıf tarafını çok güzel analiz etmiş Fatih hoca. Oyunu algılayışını çok seviyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN