Türkiye bu transferi konuşacak! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

Türkiye bu transferi konuşacak! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı.

Pazar akşamı sezonun son maçında Konyaspor'un konuğu olacak sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan bir puanla ayrılması halinde Süper Lig'deki 24. zaferine ulaşacak. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı taktı.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı takım, yılın transfer operasyonu için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray, İspanya La Liga takımlarından Mallorca forması giyen Vedat Muriqi'yi gündemine aldı. Aslan'ın yıldız golcüyü, Icardi'nin alternatifi olarak gördüğü ileri sürüldü.

Rizespor'u çalıştırdığı dönemde Vedat Muriqi ile çalışan Okan Buruk'un golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu iddia edildi. Kosovalı santrforun yeniden Türkiye'ye dönme fikrine sıcak baktığı öne sürülürken Okan Buruk ile yeniden çalışma fikrine de sıcak baktığı belirtildi.Vedat Muriqi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı yöneticilerin golcü oyuncunun transferi için şimdiden pazarlıklara başladığı iddia edildi. Günce piyasa değeri 15 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon 32 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 2 asistlik katkı sundu.

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe formasını terleten Kosovalı golcü sarı-lacivertli forma altında 36 karşılaşmada görev alırken 17 gol 7 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN