UEFA Şampiyonlar Ligi: Barcelona'dan müthiş galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi: Barcelona'dan müthiş galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. Gecenin maçlarında Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup ederken; Atletico Madrid ise sahasında Borussia Dortmund'u 2-1 yendi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli maçlar, futbolseverler ile buluştu. Gecenin merakla beklenen maçlarında PSG ile Barcelona ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund kozlarını paylaştı.

BARCELONA'DAN MÜTHİŞ ZAFER

Resim

Gecenin en önemli maçında Fransa Ligue 1'i domine eden PSG, Barcelona'yı konuk etti. LaLiga'da zor günlerden geçen Barcelona, ilk yarıda üstün olan taraftı. Konuk ekip, 37. dakikada fileleri sarsan Raphinha'nın golüyle soyunma odasına önde gitmeyi başardı.

PSG, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 48. dakikada Ousmane Dembele ile skorda dengeyi sağlayan ev sahibi, 50. dakikada Vitinha ile öne geçti. Ancak Barcelona, güçlü rakibi karşısında pes etmedi ve 62'de bir kez daha sahne alan Raphinha ile skoru 2-2'ye getirdi. Konuk ekip, 77. dakikada ise Christensen'in kaydettiği golle PSG deplasmanından 3-2'lik bir zaferle ayrılmayı başardı.

Karşılaşmanın rövanşı 16 Nisan Salı günü oynanacak.

ATLETICO MADRID AVANTAJI KAPTI

Resim

Gecenin diğer maçında Atletico Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Liglerinde oldukça kötü performanslara imza atan iki takımın mücadelesinde tempo düşüktü.

Seyirci desteğini arkasına alan Atletico Madrid, Borussia Dortmund karşısında rahat bir galibiyete uzandı. Ev sahibi, 4. dakikada Rodrigo De Paul ve 32. dakikada Samuel Lino'nun kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti.

İkinci yarıda baskısını artıran Borussia Dortmund, 80. dakikada Sebastian Haller'in golüyle aradaki farkı bire indirdi. Mücadele ev sahibinin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın rövanşı 16 Nisan Salı günü oynanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN