UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Günün merakla beklenen maçında Inter, sahasında Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacak. Gecenin diğer maçında PSV ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Gecenin merakla beklenen maçında son finalist Inter, sahasında Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacak. Giuseppe Meazza Stadyumu'nun ev sahipliğinde oynanacak müsabakada Romanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Istvan Kovacs düdük çalacak.

fqelaycwyaevnik.jpg

Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, bu sezon Avrupa'nın en formda ekiplerinden bir tanesi. Son UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti, İtalya Serie A'da 25 hafta sonunda topladığı 63 puanla en yakın takipçisi Juventus'a 9 puan fark attı. Şampiyonluk yolunda gün sayan Inter, Devler Ligi'nde ise Real Sociedad, Benfica ve Salzburg'un yer aldığı grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.

Inter'in Arjantinli yıldızı Lautaro Martinez, bu sezon müthiş bir performansa imza atıyor. 26 yaşındaki yıldız futbolcu, çıktığı 31 maçta 23 gol atmayı başardı. Lautaro Martinez'in yanı sıra Hakan Çalhanoğlu da sezona damga vurmuş durumda. Milli yıldız, bu sezon 11 gol atarak adından söz ettirdi.

antoine-griezmann-atletico-madrid-iha-2168933.jpg

Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid, Inter deplasmanından avantajlı bir sonuçla İspanya'ya dönmek amacında. Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Atletico, 25 haftası tamamlanan LaLiga'da topladığı 51 puanla 4. sırada yer alıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, lider Real Madrid'in 11 puan gerisine düşmüş durumda.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi Atletico Madrid, bu sezon Lazio, Feyenoord ve Celtic'in bulunduğu grubu zirvede tamamlamayı başardı. Takımın en büyük yıldızı Antoine Griezmann, bu sezon çıktığı 35 maçta 18 gol atıp, 7 de asist yaparak adından söz ettirdi. Öte yandan Arjantinli teknik direktör Diego Simeone, futbolcuyken formasını terlettiği Inter karşısına bu sefer rakip takımın teknik direktörü olarak çıkacak.

Gecenin diğer maçında ise PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund karşılaşacak. EXXEN ekranlarında yayınlanacak mücadele, TSİ. 23.00'te başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN