Uğurcan Çakır A Milli Takım hocası Kuntz'u hedef aldı! Olay yaratacak açıklama

Uğurcan Çakır A Milli Takım hocası Kuntz'u hedef aldı! Olay yaratacak açıklama

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Ermenistan ve Hırvatistan karşılaşmalarında kendisini yedek bırak Stefan Kuntz'a sert sözlerle yüklendi.

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon olarak başladığı sezonda gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, basın toplantısı düzenleyerek A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'a sert sözlerle yüklendi.

A Milli Takım'ın 25 Mart'ta Ermenistan, 28 Mart'ta ise Hırvatistan ile oynadığı karşılaşmalarda yedek soyunan 27 yaşındaki başarılı file bekçisi Alman teknik adamı hedef aldı.

"KESİLMEYİ HAK ETMEDİM"

Milli Takım'da neden yedek bırakıldığına anlam veremediğini kaydeden başarlı file bekçisi, haksızlığa uğradığını belirtti. Yedek kalmayı hak etmediğini belirten Uğurcan Çakır, "Ligdeki performansa göre mi oynatılıyor yoksa Milli Takım'daki performansa göre mi oynatılıyor onu çözemedim. Çünkü son oynadığım maçlarda iyi bir performans sergiledim. Kesilmeyi hak etmedim. Takımlarında oynamayan oyuncular orada 11 oynadı. Son maçta oynamayı bekliyordum ama çok fazla bir şey söylemek istemiyorum" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN