Ünal Aysal canlı yayında Dursun Özbek'i hedef aldı! 'Mahalle kabadayısı gibi...'

Ünal Aysal canlı yayında Dursun Özbek'i hedef aldı! 'Mahalle kabadayısı gibi...'

Galatasaray'da yarın yapılacak başkanlık seçiminde Süheyl Batum'un ekibinde görev alan sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı Ünal Aysal, canlı yayında Dursun Özbek'i sert sözlerle eleştirdi.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek'i hedef alan açıklamalara imza attı. Yarın yapılacak başkanlık seçimi öncesinde başkan Özbek'e yüklenen Aysal'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Galatasaray'da yarın yapılacak başkanlık seçimini Süheyl Batum'un kazanması halinde Sportif A.Ş.'de görev alacak olan sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı Ünal Aysal, TV100'den Kübra Par'ın sorularını yanıtlayarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

"MAHALLE KABADAYISI GİBİ"

Par'ın "Dursun Özbek’in Ali Koç’u düelloya davet etmesi verilmesi gereken bir yanıt mıydı?" sorusuna yanıt veren Aysal, Özbek için 'mahalle kabadayısı' tanımını kullandı.

Özbek'in açıklamalarını doğru bulmadığını belirten Aysal, "Keşke bunu söylemeseydi, özellikle bu hiç duymak istemediğim bir şey. 100 yıllık kulübün başkanının mahalle kabadayısı gibi düelloya davet etmesi bizi çok üzdü" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN