Ünal Aysal'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim açıklaması! 'Ben göndermedim...'

Ünal Aysal'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim açıklaması! 'Ben göndermedim...'

Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal, 2013-2014 sezonunda Fatih Terim ile yaşanan ayrılık hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. Aysal'ın sözleri sonrasında gözleri sonrasında gözler Fatih Terim'e çevrildi.

Galatasaray'da yarın yapılacak başkanlık seçimini Süheyl Batum'un kazanması halinde Sportif A.Ş.'de görev alması beklenen Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Galatasaray'da 2011-2014 yılları arasında başkanlık yaparak sarı-kırmızılı ekibi iki defa Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran Ünal Aysal, 2013-2014 sezonunda Fatih Terim ile yaşanan ayrılık hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

TV100'den Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan Ünal Aysal, "Fatih Terim’i Galatasaray’dan gönderen başkan olarak tanınıyorsunuz. Aynı kaderi Okan Buruk da yaşar mı?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Aynı olaylar gerçekleşirse yaşarız ama bu olayları yaşayacağımızı tahmin etmiyorum çünkü geçmişi hatırlamaya kalkarsak Fatih Terim iki sene üst üste şampiyon olan bir takımın başındaydı ve ben kendisine iki sene daha uzatmak üzere teklif götürdüm! Yani Fatih Terim’i ben göndermedim, Fatih Terim kendi kendisini gönderdi."

Aysal'ın bu sözleri sonrasında gözler Terim'e çevrildi. Terim'in Aysal'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN