Ünlü gazeteciden Beşiktaş'ın hocası Fernando Santos'a çok sert sözler! 'Eski kafalı...'

Ünlü gazeteciden Beşiktaş'ın hocası Fernando Santos'a çok sert sözler! 'Eski kafalı...'

Bu sezon şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta Fernando Santos krizi yaşanıyor. Göreve geldiği günden bu yana başarısız sonuçlara imza atan Portekizli teknik adam eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta Fernando Santos krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı, alınan başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi. Ünlü gazeteci, siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamına sert sözlerle yüklendi.

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında takımın başına geçen Fernando Santos, Beşiktaş'ta kötü gidişata engel olamadı. Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, son olarak deplasmanda konuk olduğu Başakşehir ile berabere kaldı.

Dört maçtır galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekipte Portekizli teknik adam Santos'un geleceği merak konusu oldu. Siyah-beyazlı ekibin sezon sonunda tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayıracağı öne sürülürken yayıncı kuruluşta moderatör olarak görev alan Güntekin Onay, Santos'a sert sözlerle yüklendi.

'ESKİ KAFALI'

Hürriyet gazetesinde Santos'un performansını eleştiren bir yazı aleme alan Onay, Portekizli çalıştırıcının 'eski kafalı' bir teknik adam olduğunu öne sürdü.

Onay yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Fernando Santos ne yazık ki eski kafalı bir teknik adam... 10 kişilik bir blok halinde savunma ve hücum yapmak yerine öndekiler ve arkadakiler tarzı eski moda bir oyun anlayışla Beşiktaş’ı çağın gerisinde bir tarza sürüklüyor.

Fazla hücumcuyla ofansif oynanır, fazla savunmacıyla iyi savunma yapılır diye bir şey günümüz futbolunda yok. Ben Beşiktaş’ın uzun yıllardır çok kötü futbol oynadığı maçlar gördüm ancak atak devamlılığından ve pas kalitesinden bu kadar yoksun olduğuna hiç tanıklık etmedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN