Ünlü hakem hırsızlık yaparken yakalandı: Anbean kameralarda

Turkish Airlines EuroLeague'in deneyimli hakemi Matej Boltauzer, Belgrad Havaalanı'nda hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Euroleague basketbol müsabakalarının tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan ile Monaco arasında oynanan maçın ardından Belgrad Havalimanı'nda hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

PARFÜM ÇALARKEN YAKALANDI

Slovenyalı hakem, 5 Aralık 2023 tarihinde havalimanının duty free mağazasından 221 Euro değerinde bir parfüm çalarken güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'ÜZGÜNÜM, KONUŞAMAM'

Belgrad'da düzenlenen karşılaşmanın hemen sonrasında gerçekleşen olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve Boltauzer'in itirafı ile sonuçlandı. Olaya ilişkin ilk bilgileri paylaşan Sırp gazetesi Republika, hakemle temasa geçtiğini ve Boltauzer'in "Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Üzgünüm, konuşamam" şeklinde bir açıklama yaptığını bildirdi.

49 yaşındaki Boltauzer, 2003 yılından bu yana Euroleague'de hakemlik yapmakta ve bu alandaki en deneyimli isimler arasında gösterilmekte. Son dönemde Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki tartışmalı maçı yönetmişti. Bu son olay, Boltauzer'in kariyerinde büyük bir leke olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN