Verstappen, Netflix'in Yeni Drive to Survive sezonunda yer almayacak

Verstappen, Netflix'in Yeni Drive to Survive sezonunda yer almayacak

Max Verstappen, Netflix’in 2018 yılında başlatmış olduğu ve yakın zamanda yeni sezonunun yayınlanması beklenen Drive to Survive 2021 sezonunda yer almayacağını doğruladı.

Netflix’in 2018 yılından bu yana sürdürdüğü Drive to Survive serisinin dördüncü sezonu olacak olan 2021 F1 sezonunun yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyordu. Verstappen, yeni sezonun konusu çoğunlukla kendisiyle Mercedes pilotu Lewis Hamilton arasında geçecek olan efsanevi rekabete rağmen yar almayacak. Verstappen 2020’nin sonlarına doğru, bir sonraki sezonlarda yer almayacağını çünkü Netflix’in gerçekleri çarpıttığını dile getirmişti.

NETFLİX VE GERÇEKLERİ ÇARPITMA

Drive to Survive serisi ise zaman zaman Verstappen’in örneğini verdiği gibi, gerçekliği çarpıttıkları dolayısıyla eleştiri yağmurlarına tutulmuştu. Bu eleştirilerden en göze çarpanı ise 2020 sezonunda McLaren adına yarışan Lando Norris ve Carlos Sainz mücadelesiydi. Neredeyse griddeki en yakın pilotlardan ve birbirlerine olan arkadaşlıklarıyla tanınan bu ikilinin arasında rekabet ve saygısızlık varmış gibi gösterilmişti.

Verstappen bu sezonki konumu dolayısıyla bazı görüntülerde yer alacağını belirtse de Netflix adına özel bir içerik çekmediğini de doğruladı.

“BİR SÜRÜCÜ OLARAK BUNUN PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM”

RacingNews365’e konuşan Verstappen, “Amerika’daki popülarite için bunların yapılmasının gerektiğini anlıyorum fakat bir sürücü olarak bunun parçası olmak istemiyorum. Gerçekte olmayan rekabetler oluşturdular. Bu yüzden ben de bunun bir parçası olmamaya karar verdim.” dedi.

“ŞOV İNSANI DEĞİLİM”

İşleri neredeyse şov olan Red Bull adına yarışan Hollandalı pilot, “Pek şov insanı değilim. Sadece gerçeklerin ve doğruların olmasını istiyorum.” dedi.

Hollandalı pilot bu yıl vermiş olduğu şampiyonluk savaşından ötürü yeni Drive to Survive sezonunda yer yer görüneceğini, bunun için yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Aynı zamanda Netflix’in sezon finalini Hamilton ile yaşamış olduğu çarpışmanın yapabileceğini söyleyerek şaka da yaptı.

“NETFLİX’TE RAKİPLER OLARAK BİZ GÖSTERİLECEĞİZ”

Verstappen, “Sanıyorum ki yeni sezonda rakipler olarak biz gösterileceğiz. Bir keresinde yürürken çarpışmıştık, kesin bu da yeni sezonda yer alır.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN