Pera Palas'ta Gece Yarısı Netflix'te

Pera Palas'ta Gece Yarısı Netflix'te

Netflix'in yerli yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı, güçlü oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Pera Palas'ta Gece Yarısı adlı dizinin fragmanı, Netflix platformunda ve Netflix Türkiye YouTube hesabında yayınlandı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı, Charles King'in 'Midnight at the Pera Palace' isimli kitabından uyarlanan, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu bir dizi. Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart 2022 tarihinde dijital içerik platformu Netflix'te izleyici ile buluşacak. Sürükleyici ve heyecanlı olarak tanıtılan dizi hakkında detaylar merak ediliyor.

PERA PALAS'TA GECE YARISI FRAGMANI

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen genç gazeteci Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle kendisini Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen siyasi bir komployu önlemeye çalışırken bulur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Bu esnada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışır ve farkındalığı başlar.

1-002.jpg

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Yönetmenliğini 'Rise of Empires: Ottoman' belgesel dizisini yöneten Emre Şahin'in üstlendiği dizinin senaryosunda daha önce 'Hanımın Çiftliği', 'Kayıp', 'Cesur ve Güzel' gibi dizilerde yazarlık yapan Elif Usman'ın imzası bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

Hazal Kaya

Selahattin Paşalı

Tansu Biçer

Yasemin Szawlowski

Engin Hepileri

James Chalmers

2-002.jpg

PERA PALAS'TA GECE YARISI KAÇ SEZON, KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN