Yılın ilk korku dizisi Archive 81 Netflix'te

Yılın ilk korku dizisi Archive 81 Netflix'te

Dijital içerik platformlarından Netflix'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni dizisi 'Archive 81' ülkemizde de ilgi gören yapımlar arasında yer aldı. Beğeni toplayan Archive 81'i henüz izlemeyenler konusunu, kaç sezon sürdüğünü merak ediyor. İşte, Archive 81 dizisi hakkında detaylar...

Bir Netflix yapımı olan 'Archive 81'in ilk sezonunun birinci bölümü 14 Ocak 2022 tarihinde aynı platform üzerinde izleyici karşısına çıktı. Archive 81 dizisinin ilk sezonu, ortalama 53 dakika süren 8 bölümden oluşuyor. Gizemli, akılalmaz, tehditkar ve sürükleyici içeriğiyle gerilim ve bilim kurgu türündeki bu dizi, IMDb üzerinde 10 üzerinden 7.6 puan aldı. Archive 81 adlı Netflix dizisinin yetişkinlik düzeyi ise 18 yaş ve üzeri (18+).

ARCHIVE 81 1. SEZON FRAGMANI

"Bir video arşivcisi, gizemli bir yangının ardındaki sırları araştırırken, genç bir kadını 25 yıl önce karşılaştığı korkunç kaderden kurtarabileceğine ikna olur. 14 Ocak'ta Netflix'e yeni bir doğaüstü gerilim filmi geliyor. Gerçeği ortaya çıkarmak için geri sarın."

ARCHIVE 81 DİZİSİNİN KONUSU NE?

Netflix platformunda yayınlanan dizinin konusu hakkında paylaşılan açıklama şu şekilde: "Birtakım hasarlı videokasetleri onaran bir arşivci, bunların kayıp yönetmeninin ve şeytani bir tarikatın karıştığı gizemli olayların içine çekilir."

Archive 81 dizisinin birinci sezonunun ilk bölümünün konusu ise şöyle: "Ailesini trajik bir şekilde kaybeden Dan, esrarengiz bir firma için video kasetleri onarmaya başlar ve videoları çeken kayıp kadınlar aralarında bir bağ olduğunu keşfeder."

Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda Netflix'ten henüz bir açıklama gelmedi.

afis.jpg

ARCHIVE 81 DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Oyuncu: Mamoudou Athie
Rolü: Dan Turner

Oyuncu: Dina Shihabi
Rolü: Melody Pendras

Oyuncu: Martin Donovan
Rolü: Virgil

Oyuncu: Matt McGorry
Rolü: Mark

Oyuncu: Julia Chan
Rolü: Anabelle

Oyuncu: Evan Jonigkeit
Rolü: Samuel

Oyuncu: Ariana Neal
Rolü: Jess

Oyuncu: Daniel Johnson
Rolü: Visser Tenant

Oyuncu: Kate Eastman
Rolü: Tamara Stefano

Oyuncu: Kristin Griffith
Rolü: Cassandra Wall

Oyuncu: Charlie Hudson
Rolü: Steven Turner

1-003.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN