Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i hayal kırıklığına uğratacak sözler

Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i hayal kırıklığına uğratacak sözler

Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid'in yıldızı Arda Güler hakkında konuştu. Montella, EURO 2024 öncesi Arda'yı üzecek cümleler kullandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) heyecanının başlamasına aylar kaldı. Turnuvada iyi işler başarmak isteyen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda, genç futbolcuların sayısının fazlalığı yüzleri güldürüyor. Ay-Yıldızlılar; Semih Kılıçsoy, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Kenan Yıldız ve Arda Güler gibi potansiyelli yıldızlarıyla EURO 2024'te boy gösterecek.

ANTRENMAN VE MAÇLARIN YOĞUNLUĞU FARKLI

goal-hic-linkedin-29.webp

Milli takımın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella'yı da zorlu bir sınav bekliyor. Turnuvada nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı merakla beklenen Montella, Real Madrid'in yıldızı Arda Güler hakkında da ilgi çekici ifadeler kullandı. Başarılı çalıştırıcı, "Arda'nın Real Madrid'de daha fazla oynamasını isterim. Baktığınızda antrenman ve maçların yoğunluğu farklı. Umarım Real Madrid'de daha fazla oynar. Hiçbir antrenman, maçın yerini tutmaz. Bizimle birlikte olacaktır'' dedi.

19 yaşındaki yıldız, bu sezon Real Madrid'de 7 resmi maçta forma giyebildi. Sahada toplam 98 dakika süre alan Arda Güler, takımına 1 gollük katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN