Vodafone Arena'da gol atan ilk yerli futbolcu olan Oğuzhan Özyakup taraftardan memnun

Vodafone Arena'da gol atan ilk yerli futbolcu olan Oğuzhan Özyakup taraftardan memnun

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’ın Kayserispor’u yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oğuzha Özyakup, Vodafone Arena’da gol atan ilk yerli futbolcu olmanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın Kayserispor’u 4-0 yendiği maçta bir gol atan Oğuzhan Özyakup, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyleyen genç yıldız, “Olaya maç maç bakıyoruz. Rakip bizi ilgilendirmiyor. Her şey bizim elimizde. Bu yolun sonu güzel olacak. Biz buna inanıyoruz. Önümüzde derbi maç var. Her şeyden önemlisi üç puan. Şampiyonluğu ne kadar istediğimizi bugün bir kez daha gösterdik. Taraftarlarımız bize harika destek verdi.” ifadelerini kullandı.

16-04/30/resimid_2928349.jpg

Sporcope'un haberine göre; Vodafone Arena’da gol atan ilk Türk futbolcu olması hakkında da konuşan Oğuzhan Özyakup, “Yerli olarak Vodafone Arena’da ilk golü atan benmişim. Bu ayrı bir gurur. Burada harika bir atmosfer var” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN