Voleybolda 'milli sezon' yarın Antalya'da başlayacak

Voleybolda 'milli sezon' yarın Antalya'da başlayacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin son şampiyonu olarak Antalya'daki ilk ayağında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa'ya karşı zorlu bir mücadeleye girişmeye hazırlanıyor. "Filenin Sultanları", 14-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek organizasyonda her hafta 4 karşılaşmaya çıkacak. İlk maçlarını 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya'ya karşı oynayacak olan Milli Takım, bu zorlu rakibe karşı galibiyet arıyor.

Voleybolda milli sezon yarın, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) Antalya etabıyla başlayacak. Son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu sene ilk sınavını VNL'de verecek ve üç ayaktan oluşan organizasyonda her hafta 4 karşılaşmaya çıkacak.

"Filenin Sultanları", ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran'da ABD'de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran'da Çin'de mücadele edecek.

Milli takım, Antalya etabında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa'yla karşılaşacak. "Filenin Sultanları", ilk maçını 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya'yla oynayacak.

16 takımın mücadele edeceği VNL'de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

Filenin Sultanları'nın Antalya'daki maç programı:

  • 15 Mayıs Çarşamba: Japonya (Saat 20.00)
  • 16 Mayıs Perşembe: Hollanda (Saat 20.00)
  • 18 Mayıs Cumartesi: İtalya (Saat 20.00)
  • 19 Mayıs Pazar: Fransa (Saat 18.00)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN