Wanda Nara ve Mauro Icardi 'aldatma' davasını kazandı

Wanda Nara ve Mauro Icardi 'aldatma' davasını kazandı

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona, Wanda Nara ve Mauro Icardi'ye tazminat ödemeye mahkum edildi. Mahkeme, Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve iddialarda adı geçen Marcelo Brozovic'e tazminat ödemesine hükmetti.

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın geçmişte ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı, takım arkadaşı Marcelo Brozovic ile aldatmakla suçladığı haber, uzun süredir devam eden bir hukuk mücadelesinin sonucunda karara bağlandı. İddiaların ardından Nara, Icardi ve Brozovic, Corona'ya karşı dava açtı ve mahkeme sonunda kararını verdi.

Mahkeme kararına göre, İtalyan gazeteci Corona, Nara, Icardi ve Brozovic'e tazminat ödemeye mahkum edildi. Ayrıca, Corona'ya bin 500 euro para cezası verildi. Tazminat miktarları ise detaylı olarak belirlendi. Mauro Icardi ve Wanda Nara'ya toplamda 7 bin 500 euro, Marcelo Brozovic'e ise 5 bin euro tazminat ödemesi kararlaştırıldı.

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDECEK

Marcelo Brozovic'in avukatı Danilo Buongiorno, kararın ardından bir açıklama yaparak, cezadan memnun olduklarını belirtti ve geçici olarak tazminat ödemeye mahkum edilen Corona'ya karşı hukuki sürecin devam edeceğini vurguladı. Brozovic'in avukatı, ilerleyen süreçte tazminat davası açma hakkını saklı tuttuklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN