Xabi Alonso'nun Leverkusen'i şampiyonluğa yürüyor

Xabi Alonso'nun Leverkusen'i şampiyonluğa yürüyor

Almanya Bundesliga'nın 21. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Bayer Leverkusen, sahasında Bayern Münih'i sahadan sildi ve rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Kariyerinde kupa kazanamayan Harry Kane böylelikle şampiyonluk yolunda bir darbe daha yemiş oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Almanya Bundesliga'nın 21. haftası zirve yarışını yakından ilgilendiren bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Ligde yenilgi yüzü görmeyen Bayer Leverkusen, sahasında son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih ile kozlarını paylaştı.

Karşılaşmada müthiş bir futbol ortaya koyan Bayer Leverkusen, güçlü rakibini adeta sahadan sildi. Ev sahibi, Bayern Münih'i Josip Stanisic, Alejandro Grimaldo ve Jeremie Frimpong'un kaydettiği gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Xabi Alonso'nun Leverkusen'i böylelikle ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü ve Bayern Münih ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.

Xabi Alonso'nun Bayer Leverkusen'i:

Maç: 21

Galibiyet: 17

Beraberlik: 4

Atılan gol: 55

Yenilen gol: 14

HARRY KANE'İN LANETİ

518428.jpg

Harry Kane, lanetini Bayern Münih'e taşımak üzere. 30 yaşındaki yıldız golcü, 13 sezonluk kariyerinde kupa sevinci yaşayamadı. İngiliz futbolcu, 11 yıldır Almanya'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih'te de zor günlerden geçiyor. Kaydettiği 28 golle müthiş bir performans sergilemesine Kane, takımının lider Leverkusen'den 5 puan fark yemesine engel olamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN