Yaralı yüz Ribery, jübile yaptı

Yaralı yüz Ribery, jübile yaptı

Dünyanın bir çok ünlü futbol kulübünde oynayan, bir dönem Galatasaray forması da giyen Fransız yıldız Frank Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Ribery iki yaşında iken ailesi onun da arabada olduğu bir trafik kazası geçirmiş ve Ribery'nin kaza sonrası yüzüne yaklaşık yüz dikiş atılmıştır. Ribéry'nin yüzündeki yara izinden dolayı lakabı "Scarface (Yaralı Yüz)"dür. Ribery, 2013’te de UEFA’nın en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Bayern Münih, Marsilya, Fiorentina, Galatasaray gibi takımlarda top koşturan ve son olarak da İtalyan ekibi Salernitana’da oynayan Ribery, kariyerine nokta koyduğunu duyurdu.

Fransız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Top benim için durdu. Ama içimdeki heyecan devam ediyor. Bu harika macerada herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 9 Bundesliga, 6 Almanya Kupası, 4 Almanya Süper Kupası, 1 FIFA Kulüpler Şampiyonası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları bulunan Ribery, 2013’te de UEFA’nın en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN