Yarın eğer biri çıkıp Erden Timur'un evini kurşunlarsa bunun sebebi Ali Koç'tur

Yarın eğer biri çıkıp Erden Timur'un evini kurşunlarsa bunun sebebi Ali Koç'tur

Ülker Stadı'nda olağanüstü genel kongre düzenleyen Fenerbahçe'de Ali Koç'un yaptığı konuşma Türkiye'nin gündemine oturdu. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'u hedef alan Koç zehir zemberek açıklamalarda bulunurken, başkanın "her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince" sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

Yaptığı yorum ve attığı tweetlerle sosyal medyada sık sık 'TT' olan Ahmet Çakar'ın Ali Koç sözleri büyük dikkat çekti. BTV kanalında Fenerbahçe olağanüstü kongresine değinen Çakar, Başkan Koç'u sert bir dille eleştirirken, duayen yazarın 'Ali Koç, Erden Timur'u açık açık tehdit etmiş her iki camiayı provoke etmiştir' açıklaması bir hayli ilgi uyandırdı. İşte Ahmet Çakar'ın değerlendirmeleri...

ALİ KOÇ 'SENİNLE ÖZEL OLARAK UĞRAŞACAĞIM ERDEN TİMUR' DEMİŞTİR

Ali Koç'u esefle kınıyorum bu aleni, apaçık, organize pusu ve tehdittir. Bu bardağı taşıran son damladır. Ali Koç, Erden Timur'a 'Her gece yatarken bizi düşün özellikle benim başkanlığın bitince' diyor bu tamamen mafya ağzıdır. Benim başkanlığım bitince ne demek biliyor musunuz? Ben geri çekileyim, başkanlığı bırakayım seninle özel olarak uğraşacağım demektir. Ali Koç bundan önce Riva'da sizi tokatlarız açıklamaları da yapmıştı.

ALİ KOÇ ERDEN TİMUR'U AÇIK AÇIK TEHDİT ETMİŞTİR

Burası muz cumhuriyeti değil alem-i cihan olsa kimse kimseyi tehdit edemez. Yarın bir gün kendini bilmez biri çıkıp Erden Timur'a saldırsa ne olacak? Saldıran 'ben Ali Koç'un açıklamalarından tahrik oldum' dese ne olacak? Erden Timur'a sallayabilirsin, Dursun Özbek'e yalancı diyebilirsin, hakemlere sallayabilirsin, PFDK sevklerine tepki koyabilirsin fakat Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresinde 3 şey oldu: 1-Dağ fare doğurdu, 2- Galatasaraylılar 'maçanız yemedi mi ligden çekilmeye' diyecekler, 3-Erden Timur'a yapılan tehdit. Türkiye provokasyon açık bir ülke, Galatasaray'la Fenerbahçe'yi birbirine düşürmek için bu zeminin altını hazırlarsanız ve biri de çıkıp Türkiye'yi karıştırmak için Erden Timur'un evini kurşunlasa bunun izahını yapamazsınız. Ali Koç büyük sıkıntıya girer.

ali-koc-erden-timur.jpg

ALİ KOÇ'A YAZIKLAR OLSUN

Ali Koç'un 56 yıllık yaşamında topluma, spor barışına ve Fenerbahçe'ye sosyal anlamda yaptığı en büyük fenalık budur. Büyük camiaların liderleri konuşmalarına çok dikkat etmeleri lazım. Ali Koç'u kınıyorum, eğer kendi söylediyse yazıklar olsun eğer danışmanları söylettiyse hepsine yazıklar olsun.

kon.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN