Yer yerinden oynayacak! Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu: Beşiktaş'ın başına geçecek...

Yer yerinden oynayacak! Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu: Beşiktaş'ın başına geçecek...

Yunan ekibi Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu. Aslan'ın efsane isminin yeni sezonda Beşiktaş'ın başında görev alacağı iddia edildi.

Aralık ayında imza attığı Panathinaikos ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Fatih Terim'in yeni durağı beli oldu. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

GS TV eski çalışanı Serbay Şenkal'ın aktardığına göre; Fernando Santos ile yollarını ayırdığı günden bu yana teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, Fatih Terim ile masaya oturma kararı aldı. Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlı ekipte başkan Hasan Arat Fatih Terim ile masaya oturdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Şenkal, Terim'in Beşiktaş'a imza atmaya sıcak baktığını öne sürdü. Şenkal paylaşımında "Aldığım bir istihbarat; Sn Hasan Arat, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için Sn Fatih Terim’i arıyor, oturalım konuşalım diyor. Sn Fatih Terim ise, Beşiktaş Teknik Direktörlüğüne yeşil ışık yakıyor, anlaşırsak neden olmasın diyor çevresine. Bakalım olumlu neticelenecek mi bu önemli süreç." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN