Yunanistan Fatih Terim'i konuşuyor! 'İmparator tahtına oturdu'... Seçil Erzan'ın ardından yeniden doğdu

Yunanistan Fatih Terim'i konuşuyor! 'İmparator tahtına oturdu'... Seçil Erzan'ın ardından yeniden doğdu

Seçil Erzan davasıyla beraber sürekli ismi geçen Fatih Terim soluğu Yunanistan'da aldı. Panatinaikos ile anlaşan "İmparator" Teknik Direktör Fatih Terim resmen küllerinden doğdu. Yunanistan'ın dilinden düşürmediği Terim, liderlik koltuğuna oturdu. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de Seçil Erzan dolandırıcılığıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren başarılı teknik adam Fatih Terim, adeta Yunanistan'da yeniden doğdu.

HERKES BUNU KONUŞUYOR

Fatih Terim, Panathinaikos'un başına geçtiğinden bu yana büyük bir başarıya imza attı. Yunanistan Süper Ligi'nin 17'inci haftasında Panetolikos ile oynanan maçta takımı 2-1 galip gelerek liderliğe yükseldi. Maçta Panathinaikos'un gollerini Andraz Sporar 51 ve 89'uncu dakikalarda atarken, Panetolikos'un tek golü Levan Shengelia'dan 90+2'nci dakikada geldi. Bu sonuçla Panathinaikos puanını 40'a çıkarırken, Panetolikos 14 puanda kaldı. Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, bu galibiyetle ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

2-001.jpg

İMPARATOR TAHTINA OTURDU

Yunan basını bu başarıyı "İmparator tahtına oturdu" başlığıyla duyurdu. Panathinaikos, ligdeki sonraki maçını AEK Atina'ya karşı oynayacak.

Terim'in takımı, önümüzdeki hafta zorlu bir deplasmana gidiyor. Panatinaikos, AEK Atina deplasmanında 3 puan arayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN