Süleyman Soylu'nun annesine kim ne dedi? 'Bakan olsam ne yazar' diyerek isyan etti

Süleyman Soylu'nun annesine kim ne dedi? 'Bakan olsam ne yazar' diyerek isyan etti

45 gündür hastanede tedavi altına olan annesiyle birlikte çekildiği fotoğrafının altına bir Twitter kullanıcısının yazdığı alçakça küfürün ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını duyuran Bakan Soylu, verilen karara isyan ederek, 'Bakan olsam ne yazar?' ifadelerini kullandı.

Bakan Süleyman Soylu, kendisine yönelik alçakça ifadelerle paylaşımda bulunan sosyal medya kullanıcısının serbest bırakılmasının ardından, ’Bakan olsam ne yazar? Millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder? Tweetimle yeniden alınırsa da provokasyon sayacağım.’ diyerek tepkisini gösterdi.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN ANNESİNE KİM, NE DEDİ?

Yayın kimliğimiz ve yayın politikamız gereği; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve annesine yapılan ahlak dışı ve alçakça ifadeleri sayfamızda yayınlamıyoruz…

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun 16 Ocak 2021'de Twitter'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile annesinin fotoğrafını paylaşarak, Bakan Soylu’nun hastanede tedavi altına alınan annesi Servet Soylu için iyi dileklerini iletmişti. Bu tweetin altına gelen ahlak dışı ve ağza alınmayacak küfrü eden kullanıcı gözaltına alınmıştı.

1.jpeg

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, annesinin fotoğrafının altına küfreden alçağın mahkemeye çıktığını ve adli kontrolle serbest bırakıldığını duyurarak, ‘Bakan olsam ne yazar?’ diye tepkisini gösterdi.

Annesinin 45 gündür hastanede olduğuna işaret eden Bakan Soylu, annesine küfür edenin adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından, ‘Ne yapmalıyım? Bakan olsam ne yazar? Millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder? Tweetimle yeniden alınırsa da provokasyon sayacağım.’ ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN