Survivor Burak Yurdugör kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Burak Yurdugör kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yarışan Burak Yurdugör en dikkat çeken isimler arasında geliyor. Peki sporla ilgilenen ve şu an havacılık yönetimi bölümü okuyan Burak Yurdugör kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Tüm bilgiler karar.com’da…

 

TV8’in sevilen yarışması Survivor 2020’de gönüllülerde yer alan Burak Yurdugör, yarışmanın tanıtım videosunda kurduğu iddialı cümlelerle adından söz ettirmişti. Survivor’u kazanmak için herhangi bir şey yapmasına gerek olmadığını savunan Burak Yurdugör’ün hayat hikâyesi haberimizde…

BURAK YURDUGÖR KİMDİR?

Survivor 2020 gönüllüler takımında Burak Yurdugör de yer alıyor. Tanıtım videosunda iddialı sözleri ile dikkatleri üzerine toplayan Yurdugör videoda “Survivor’ı kazanmam için bir şey yapmama gerek yok. Ben bana yeterim” sözlerini söylüyor.

 

1999 doğumlu olan yarışmacı İstanbul doğumludur. Babası İsviçre Zürih doğumludur ancak kökenleri Yemen’e kadar dayanıyor. Bir kız kardeşi olan Burak Yurdugör, babaannesi ve ailesiyle birlikte yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümü mezunu olan Burak Yurdugör şu an Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümünde eğitim görüyor.

20-02/13/burak-yurdugorjpgg.jpg

İlkokuldan beri sporla ilgilenen yarışmacı yüzme, basketbol ve Amerikan futbolu oynamıştır. Burak Yurdagör aktif olarak crossfit ve fittness la ilgilenmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN