Survivor'da kim elendi, Öykü Çelik kimdir?

Survivor'da kim elendi, Öykü Çelik kimdir?

Ünlüler takımından Merve ve gönüllülerden ise Ayşe'nin takım kaptanı seçildiği Survivor 2021'in 1 Nisan tarihli 60. bölümünde, ödül oyununu gönüllüler takımı kazanırken, eleme potasına giren 5 yarışmacının arasından elenen isim Öykü oldu.

Gönüllüler takımının ödül oyununu kazanmasının ardından sms sıralaması belirlendi. Ünlüler- Gönüllüler takımından Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı'nın potaya girdiği eleme gecesinde Survivor'da ünlüler takımından Öykü Çelik adadan elenen isim oldu. İşte Survivor son bölümden yaşananlardan ayrıntılar..

TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Her hafta perşembe akşamları kaptanlık için yarışan Survivorlar, yine ezeli bir mücadele içerisindeydi. Ödül oyunu öncesinde takım kaptanlığı için ünlüler ve gönüllüler oylarını kullandı. Yapılan oylama ile ünlüler takımında Merve, gönüllülerde ise Ayşe kaptanlığa hak kazandı.

ÖDÜLÜ OYUNU KİMİN OLDU ?

Survivor Türkiye’de birleşme partisi sonrasında rekabet ile beraber ödüller de arttı. Oyun öncesi ödül dürüm et döner, patates kızartması ve içecek olarak açıklandı. Yarışmacıların adaya motive olmasını sağlayan ödül oyunu için takımlar adeta canını dişine taktı.

basliksiz-6.jpg

PARKURUN EN İYİLERİ

Parkurda son dört oyun için en iyiler seçilirken ünlüler takımının en iyileri,  İsmail, Melis, Dilara ve Çağrı olurken gönüllüler takımın en iyileri ise Steven, Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe oldu.

Müthiş mücadele sonrası gönüllüler, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı. Böylece parkurda ipi göğüsleyen gönüllüler takımı üst üste dört oyununun galibi oldu.

basliksiz-4-001.jpg

 

12. HAFTADA SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU

Survivor’da oylama öncesinde belli olan 12. haftanın SMS sıralamasında bu hafta gönüllülerde Poyraz birinci olurken, İsmail ünlülerde birinci seçildi. Gönüllülerde SMS ikincisi Ayşe, üçüncüsü ise Aleyna oldu. Survivor ünlüler takımında ise SMS ikincisi Çağrı, SMS üçüncüsü ise Batuhan seçildi. Dördüncü Merve beşinci ise İlayda oldu. En az oyu ise bu hafta Öykü aldı. SMS birincisi olan Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu'nu aday olarak gösterdi. Ünlüler birincisi İsmail ise Çağrı'yı 5. aday olarak söyledi.

yyyy.jpg

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'ın 12. haftasında eleme gecesi hafta sonu yapılan birleşme partisinden dolayı 1 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşti. Heyecanın zirveye çıktığı gecede Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı arasında halktan gelen SMS oylamasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Üzgün olduğunu belirten Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

''ŞAMPİYON BELLİ, İKİNCİ KİM?”

Yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Öykü Çelik, Survivor için Dominik Cumhuriyeti’ne gitmeden hemen önce muhabirlerin sorusunu yanıtlamış ve Survivor’da iddialı olacağının sinyallerini vermişti. Öykü Çelik, Survivor’a gitmeden hemen önce “Şampiyon belli, ikinci kim?” sloganıyla dikkat çeken isim olmuştu..

y.jpg

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik Çakan 13 Temmuz 1987'de İstanbul'da doğdu. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 2006 yılında Selena dizisinde oynayarak oyunculuğa başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı Nuri dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim için Üzülme'' adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

2014 yılında Ağlatan Dans adlı dizide Kıvanç Kasabalı ile başrolde oynadı. 2014 yılında “Yeşil Deniz” adlı dizi filmde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ile beraber rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN