120 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu: Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için harika bir oyun

120 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu: Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için harika bir oyun

Ücretsiz oyunlarla oyuncuların gözdesi olan Epic Games Store'dan sonra Steam de benzer hareketlerde bulunuyor! 120 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu! Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmeniz için harika bir oyun...

Steam'in dolar kuru kararları pek çoğumuzu alternatif oyun platformlarına yöneltse de, PC oyunculuğunun merkezi hala Steam. İndirim dönemlerinde cüzdanlarımızı boşaltmamıza alışık olduğumuz Steam, artık bedava oyunlarıyla da dikkat çekiyor.

ENDLESS LEGEND VE %100 ORANGE JUİCE ÜCRETSİZ

endless-legend.jpg

Geçtiğimiz günlerde, strateji severler için keyifli bir deneyim sunan sıra tabanlı strateji oyunu Endless Legend kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuldu. Ancak bu hafta Steam'in ücretsiz oyunları bunlarla sınırlı değil. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak %100 Orange Juice da kısa bir süre için bedava olarak kullanıcılarla buluşuyor.

Masa oyunlarının sevilmeyen bir yanı yoktur! Arkadaşlar ve aile ile vakit geçirmek için ideal olan masa oyunu mekaniklerini dijital dünyaya taşıyan %100 Orange Juice, tatlı grafikleriyle de gönülleri fethediyor. Steam'de sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunulan bu oyunu kaçırmak istemezsiniz.

22 MAYIS'A KADAR ÜCRETSİZ OLARAK KÜTÜPHANENİZE EKLEYEBİLİRSİNİZ

steam-ucretsiz.jpg

Steam'den %100 Orange Juice'u ücretsiz olarak edinmek için acele etmelisiniz. Oyun, 22 Mayıs saat 20:00'a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Bu tarihe kadar oyunu kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacak. Ancak bu fırsatı kaçırırsanız, oyuna sahip olmak için ödeme yapmanız gerekecek.

Steam, ücretsiz oyun fırsatlarıyla oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. İndirim dönemlerinde olduğu gibi, bedava oyunlarla da oyunseverlerin yüzünü güldürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN