50 metre suyun altında bile bana mısın demiyor! Redmi Watch 3 Active'de büyük kampanya: Kaçıran pişman olacak

50 metre suyun altında bile bana mısın demiyor! Redmi Watch 3 Active'de büyük kampanya: Kaçıran pişman olacak

Akıllı saat arıyorsanız bu modele bakmadan geçmeyin! 50 metre suyun altında bile bana mısın demiyor! Üstelik uygun fiyatlı! Redmi Watch 3 Active'de büyük kampanya! Kaçıran pişman olacak! İşte Redmi Watch 3 Active özellikleri ve fiyatı...

Teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası Redmi, uygun fiyatlı ve giriş seviyesi bir akıllı saat olan Redmi Watch 3 Active modelinin fiyatını yeniden düşürdü. Farklı renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulan bu akıllı saat, bir dizi özellikle donatılmış durumda.

REDMİ WATCH 3 ACTİVE AKILLI SAAT ÖZELLİKLERİ

redmi-watch-3-active-akilli-saat-kac-tl-3-001.jpeg

Redmi Watch 3 Active, 240 x 280 piksel çözünürlüklü 1,83 inç LCD ekranı ile dikkat çekiyor. Ekran parlaklığı maksimumda 450 nite kadar çıkabiliyor ve Bluetooth 5.3 bağlantısı desteği sunuyor. Saat, hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu çalışabiliyor ve kalp ritmi ölçme özelliği ile kandaki oksijen seviyesini ölçme özelliğine de sahip.

50 METRE DERİNLİĞE KADAR SU GEÇİRMİYOR

Redmi Watch 3 Active modelinin pil kapasitesi 289 mAh olarak belirlenmiş. Yoğun kullanımda 8 gün, standart kullanımda ise 12 gün pil ömrü sunan bu akıllı saat, 50 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip. Ayrıca, kullanıcılara 2 yıl garanti süresi sunuluyor.

REDMİ WATCH 3 ACTİVE AKILLI SAAT KAÇ TL?

Saatin içinde 200'den fazla saat arayüzü bulunmakta ve aynı zamanda 100'ün üzerinde fitness modunu destekliyor. Kullanıcılar, telefonlarına gelen aramaları doğrudan saat üzerinden cevaplayabiliyor. Ayrıca, uyku takibi yeteneği ile kullanıcılar detaylı uyku verilerine ulaşabiliyorlar.

Redmi Watch 3 Active akıllı saatin indirimli fiyatı 1.449 TL olarak belirlenmiş durumda. Kullanıcılar, bu kampanya kapsamında kredi kartlarıyla ayda 255 TL'lik ödeme seçeneğiyle (6 ay) satın alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN