611 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu! O tarihe kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz

611 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu! O tarihe kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz

611 TL değerindeki oyun, dijital oyun mağazası Steam'de ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu! O tarihe kadar alan kullanıcıların kütüphanesinde kalıcı olacak...

Proxy Studios tarafından geliştirilen ve Slitherine tarafından yayınlanan sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Steam platformunda sınırlı bir süre için tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu 30 Mayıs Türkiye saati ile 20.00'ye kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz, böylece istediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz.

19 DOLAR DEĞERİNDEKİ OYUN ÜCRETSİZ

Relics of War, Warhammer evreninde geçen bilim kurgu temalı sıra tabanlı bir taktik oyunudur. Oyuncular, dört farklı gruptan birini seçerek gezegenin kaynakları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar. Şiddetin dozunun oldukça yüksek olduğu bu oyunda, güçlü yapay zeka ile mücadele ederek stratejik üstünlük sağlamanız gerekiyor.

warhammer.jpg

Oyunda, zorlu yapay zekalarla karşılaşabilir ve dünya çapında arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncularla işbirliği yapabilirsiniz. Kendi taktiklerinizi ve stratejilerinizi geliştirerek oyunun dinamiklerini kendi lehinize çevirebilirsiniz. Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, strateji severler için benzersiz bir deneyim sunuyor.

Normalde 19 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan bu yapım, şu anda Steam'de tamamen ücretsiz. Bu fırsatı kaçırmamak için oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Böylece, dilediğiniz zaman indirip oynayabileceğiniz bu eşsiz strateji oyununa sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN