Amiral gemisi Xiaomi Civi 4 Pro tanıtılmıştı! Üzücü haber verildi: Global pazara girmeyecek

Amiral gemisi Xiaomi Civi 4 Pro tanıtılmıştı! Üzücü haber verildi: Global pazara girmeyecek

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan, Xiaomi'nin amiral gemisi Civi 4 Pro tanıtılmıştı! Can sıkıcı yeni bir gelişme yaşandı! Bu model global pazara gelmeyecek...

Xiaomi'nin dün tanıttığı Civi 4 Pro, genel olarak kullanıcılar tarafından beğenildi. Ancak, modelin Snapdragon 8s Gen 3 yongasını kullanarak dikkat çekmesine rağmen, son raporlar bazı hayranları üzecek nitelikte.

SADECE ÇİN VE HİNDİSTAN'DA SATILACAK

Xiaomi amiral gemisini tanıttı! Gümbür gümbür geliyor! Xiaomi Civi 4 Pro fiyatı belirlendi

Xiaomi Civi 4 Pro'nun global pazara sunulmayacağına dair GSMChina'nın raporu, kullanıcıları endişelendirdi. Rapora göre, bu model yalnızca Çin ve Hindistan pazarlarında satışa sunulacak. Bu durum, global pazarlar arasında yer alan Türkiye için de umutları azalttı.

Civi 4 Pro'nun, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisini kullanan ilk telefon olması önemli bir detay olarak öne çıkıyor. Bu yeni yonga seti, 4 nm mimariye sahip olup, 3,01 GHz'de çalışan bir Cortex-X4 ana çekirdeği, 2,8 GHz'de çalışan dört Cortex-A720 performans çekirdeği ve 1,84 GHz'de çalışan üç Cortex-A520 verimlilik çekirdeğine sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN