Apple bunu daha önce de yaptı... iPhone 14'e yeni bir renk ekleniyor! Peki yeni renk ne olacak?

Apple bunu daha önce de yaptı... iPhone 14'e yeni bir renk ekleniyor! Peki yeni renk ne olacak?

Apple iPhone 14'ü geçtiğimiz yıl tanıttı ancak önümüzdeki hafta seriye yeni bir renk ekleneceği söylendi. Apple, daha önce iPhone 13 serisini tanıttıktan sonra da yeni bir renk eklemişti.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında iPhone 14'ü tanıtan Apple, aradan geçen zamanda iPhone 15'i konuşmaya başlamış olsak da 14 serisine bir yenilik getirmeyi planlıyor.

Ortaya atılan yeni bilgilere göre Apple, iPhone 14'ün yeni bir rengini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İlk olarak iPhone 11'de karşımıza çıkan sarı renk, iPhone 14 serisine de eklenecek gibi görünüyor.

iphone-14-yellow-mock-2-2.jpg

YENİ RENK SARI MI?


Çin'in popüler sosyal medya platformu Weibo'da yapılan sızıntıya göre Apple, iPhone 14 için sarı rengini tanıtmaya hazırlanıyor.

İddianın kaynağı ise daha önceki iPhone'ların rengini doğru tahmin eden Mr. Setsuna Digital adlı hesap.

yellow-iphone-14.jpg

Mr. Setsuna Digital Apple'ın 6 Mart tarihinde ya da aynı hafta içinde küçük bir sunumla iPhone 14 serisine sarı rengini ekleyeceğini iddia etti.

yellow-iphone-14.webp

2018 yılında iPhone 8 Plus modeline sonradan eklenen Product Red ve geçen yıllarda tanıtılan iPhone 13 için yeşil rengi tahmin eden Mr. Setsuna Digital, bu tahmininde de haklı çıkacak mı önümüzdeki hafta göreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN