Artık WhatsApp'ta Konuştuğunuz Kişiyi Kimse Bilmeyecek! İşte WhatsApp'ta Konuştuğunuz Kişinin İsmini Gizlemenin Yöntemi

Artık WhatsApp'ta Konuştuğunuz Kişiyi Kimse Bilmeyecek! İşte WhatsApp'ta Konuştuğunuz Kişinin İsmini Gizlemenin Yöntemi

Gizlilik veya sır, istediğimiz gibi yorumlayalım ama WhatsApp'ta sohbet ettiğimiz kişinin adını gizleyebiliyoruz. Çok ilginç bir işlev olan bu özellik sayesinde örneğin bir ekran görüntüsü çekmemiz gerekiyor fakat insanların kiminle konuştuğumuzu bilmesini istemiyoruz.

Çoğu zaman, fotoğraf bölümündeki 'düzenle' kısmında bulabildiğimiz araçlarla çektiğimiz ekran görüntüsüne ait sohbette bulunan kişileri silmek zorunda kalıyoruz. Fakat bu yöntem ile herhangi bir problem yaşamıyoruz ve sohbet ettiğimiz kişiyi hiç belli etmeden tüm fotoğrafları istediğimiz kişilere gönderebiliyoruz.

haberici-001.jpg

ARTIK KONUŞTUĞUNUZ KİŞİYİ KİMSE BİLMEYECEK!

Ayrıca kişinin adı geçtiği özel bir sohbeti sosyal medyada yayınlamak pek de hoş bir durum değildir. Ve bu yüzden birisi zarar görebilir. Ancak bu yöntem sayesinde ekran görüntüsünde yer alan ismi gizleyerek, hiç kimse o kişiyi göremez ve tanıyamaz. Tabi ki de isim sonsuza dek gizlenmeyecek, bu işlem sadece biz onu tekrar görünür hale getirene kadar sürecek. Yani sohbetteki kişinin adını sonsuza kadar gizleyebileceğimizi düşünmüyoruz çünkü bu mümkün değil.

BU YÖNTEM SAYESİNDE KONUŞTUĞUNUZ KİŞİNİN İSMİNİ GİZLEYİN

Peki bir sohbet ekranının görüntüsünü çekmek istediğimizde kişinin adını WhatsApp'ta gizlemek için neler yapabiliriz? Bu yöntem gerçekten çok basit ve kolay. Bu yöntem belki size biraz önemsiz gelebilir, fakat Whatsapp uygulamasının bu işlevini çok az sayıda kişi biliyor.

ilk olarak yapmanız gereken şey WhatsApp uygulamasına girmek. Ardından sohbet ettiğimi her hangi bir kişinin sohbet penceresini açmak. Konuşmalarınızın olduğu listeye giriş yaptıktan sonra her hangi birine tıklayın ve sohbet ekranına gidin. Daha sonra sol en üstte bulunan kişinin adı ve fotoğrafı var. Üst kısımda yer alan ismi gizlemek ve ekran resmi alırken hiçbir şey göstermemek istiyorsak, sol üstte yer alan fotoğrafın yanında bulunan oka gitmemiz gerekiyor.

Şimdi yapmamız gereken tek şey profil fotoğrafının yanında bulunan okun üzerine basılı tutmak, basılı tuttuğumuzda içerisinde 'sohbetler' yazan ufak bir kutu sizi karşılayacak. Parmağınızı aşağı doğru sürükledikten sonra o kutu otomatik olarak konuştuğumuz kişinin ismine yerleşecektir.

haberici1-001.jpg

KONUŞTUĞUNUZ KİŞİNİN ADINI MERAKLI GÖZLERDEN UZAK TUTABİLİRSİNİZ

Artık konuştuğunuz kişinin ismi görünmeyecek ve bu nedenle konuşmanın ekran fotoğrafını çekmek istersek isim gizlenmiş olacak. Adını her zaman gizli tutarak bu kişiyle sohbet etmeye devam edebiliriz. Belki toplu taşıma kullanıyoruz ve meraklı gözlerin kiminle konuştuğumuzu görmesini istemiyoruz. Bu yüzden, insanların kiminle sohbet ettiğimizi bilmesini istemiyorsak, ismini bu yöntemle kolayca gizleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN