Bedava yapay zeka uygulaması kullanıma sunuldu! Android telefonlar için tek kuruş ödeme yok: GPT-4 ve DALL-E 3’e erişebilirsiniz

Bedava yapay zeka uygulaması kullanıma sunuldu! Android telefonlar için tek kuruş ödeme yok: GPT-4 ve DALL-E 3’e erişebilirsiniz

Ücretsiz yapay zeka uygulaması kullanıma sunuldu! Android telefonlar için tek kuruş dahi ödeme alınmayacak! GPT-4 ve DALL-E 3'e ücretsiz erişim sağlayabileceksiniz! İşte ayrıntılar...

Microsoft'un yapay zeka destekli sohbet botu Copilot, önceden Edge veya Bing mobil uygulamaları üzerinden kullanılabilirdi. Ancak şimdi, Copilot adını alarak önceki adı Bing Chat olan bu modelin kendi uygulaması Play Store'da sessiz sedasız bir şekilde kullanıma sunuldu. Şu an için uygulama yalnızca Android platformunda bulunuyor.

Copilot uygulaması, kullanıcıların sorular sorma ve görsel oluşturma gibi işlevlere erişmelerini sağlayan bir yapıya sahiptir. Ayrıca, Copilot, OpenAI'ın dil modeli GPT-4 ve görsel oluşturma aracı DALL-E 3'e ücretsiz erişim sunarak, kullanıcıların bu güçlü yapay zeka modellerini kullanmalarını sağlıyor. Bu, ChatGPT üzerinden bu modelleri kullanmak için genellikle ödeme yapılması gerektiği düşünüldüğünde önemli bir avantajdır.

COPİLOT UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

microsoft-copilot-1.jpeg

Uygulamayı indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Giriş yapmadan da kullanılabilen uygulama, giriş yapmanın daha uzun sohbetlere ve daha fazla soru sormaya olanak tanıdığını belirtiyor. Ayrıca, uygulama içinde GPT-4'ü açıp kapatmayı sağlayan bir buton bulunuyor. Bu buton, sohbet botunun daha yaratıcı ve etkili cevaplar vermesine olanak tanır, ancak bu durumda cevaplar biraz daha yavaş olabilir.

iOS için uygulamanın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulunmamakla birlikte, Android için kullanıma sunulmasının ardından yakın bir zamanda iOS platformuna da eklenmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN