Bu fiyata telefon kalmadı! Sakız parasına 108 Megapiksel kameralı model: Redmi'nin yeni modeli geliyor

Bu fiyata telefon kalmadı! Sakız parasına 108 Megapiksel kameralı model: Redmi'nin yeni modeli geliyor

Uygun fiyatlı telefon arayışında olanlar! Bu fiyata telefon kalmadı! Redmi yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Sakız parasına 108 Megapiksel kameralı model! Redmi'nin yeni modeli geliyor...

Redmi, geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürdüğü Redmi 12'nin yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Redmi 13 4G olarak adlandırılması beklenen cihaz, 108 Megapiksel ana kamera ve 8GB RAM gibi dikkat çeken özelliklere sahip.

REDMİ 13 4G ÖZELLİKLERİ?

Redmi 13, önceki model olan Redmi 12 ile benzer bir tasarım dilini takip ediyor. Cihaz, MediaTek Helio G88 yonga setinden gücünü alacak ve bu açıdan Redmi 12 ile aynı işlemciyi kullanacak. Depolama ve RAM konfigürasyonları ise 6GB/128GB ve 8GB/256GB olarak bekleniyor.

En büyük yükseltme, kamera kurulumunda gerçekleşecek. Redmi 12'nin 50 Megapiksel ana sensörüne karşılık, Redmi 13'ün 108 Megapiksel kamera ile gelmesi iddia ediliyor. Ayrıca, arka tarafında makro ve ultra geniş sensörler ile birlikte üçlü bir kamera kurulumu yer alacak.

Redmi 12, FHD+ çözünürlük, 90 Hz yenileme hızı ve 550 nit parlaklığa sahip 6,79 inç LCD ekran ile geliyordu. Bu ekran ve 18W hızlı şarj destekli 5000 mAh batarya özelliklerinin yeni modelde de korunması bekleniyor.

REDMİ 13 4G FİYATLANDIRMA VE ÇIKIŞ TARİHİ

Redmi 13'ün fiyatlandırması da dikkat çekici. 6GB/128GB modelinin 199 eurodan başlaması öngörülürken, daha üst seviye 8GB/256GB modelinin 229 euroya kadar çıkabileceği belirtildi. Akıllı telefonun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak Redmi 12'ye göre birkaç ufak değişiklikle birlikte önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN