Bu kulaklığın pil ömrü 30 saat! Telefonda sürekli konuşanlar buna bayılacak: Samsung Galaxy Buds kısa süreliğine indirimde

Bu kulaklığın pil ömrü 30 saat! Telefonda sürekli konuşanlar buna bayılacak: Samsung Galaxy Buds kısa süreliğine indirimde

Kulaklık almayı düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! 30 saatlik pil ömrüyle sizinle sonuna kadar gelebiliyor. Telefonda sürekli konuşanlar buna bayılacak. Üstelik kısa süreliğine indirimde, işte Samsung Galaxy Buds...

Kablosuz kulaklıklar, kablolu kulaklıkların yerini aldı. Ancak piyasada çok fazla seçenek ve fiyat farkları var. Tam bu noktada özellikleriyle dikkat çeken teknoloji devi Samsung, Galaxy Buds FE kablosuz kulaklık modeli için özel bir kampanya başlattı. Mistik Beyaz ve Grafit olmak üzere iki renk seçeneği sunan bu kulaklık, kompakt tasarımı ve etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor.

SAMSUNG GALAXY BUDS ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy Buds FE Tanıtıldı: Uygun Fiyatlı Kulaklık! - Tamindir

Samsung Galaxy Buds FE, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile kullanıcılarına yüksek ses kalitesi ve sessiz bir dinleme deneyimi sunuyor. Dokunmatik kontrollerle kolayca yönetilebilen ANC özelliği, istenmeyen gürültüleri etkili bir şekilde engelliyor. Ayrıca, ortam ses modu sayesinde çevredeki seslere de anında erişim sağlanabiliyor.

Kulaklığın güçlü bas performansı, müzikseverlerin beklentilerini karşılamak için tasarlandı. 6 adet mikrofonla donatılan Galaxy Buds FE, net ve kaliteli ses ile iletişimi destekliyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde mobil cihazlarla sorunsuz kablosuz iletişim kurabilme imkanı sunuyor.

Samsung'un özel kampanyası kapsamında, kulaklığın resmi satış fiyatı olan 2.199 TL yerine Mistik Beyaz renk seçeneği için 1.469 TL'ye satın alınabiliyor. Aynı kampanya dahilinde Grafit renk seçeneği de 1.691 TL'den temin edilebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN