Epic Games 374 liralık oyunu ücretsiz veriyor! Acele edin, kütüphanenize ekleyin

Epic Games 374 liralık oyunu ücretsiz veriyor! Acele edin, kütüphanenize ekleyin

Yılbaşına kadar Epic Games Store ücretsiz oyun vermeye devam ediyor! Ücretsiz oyunlar için son günler! 374 liralık oyunu ücretsiz veriyor! Son gün yarın...

Epic Games, yılbaşı özel etkinliği kapsamında gerçekleştirdiği gizemli oyun döneminin sonuna yaklaşırken, günün sürpriz oyunu belli oldu.

SAİNTS ROW ÜCRETSİZ OLDU

Bugün, 30 Aralık'ta Epic Games tarafından ücretsiz sunulan oyun, Deep Silver tarafından geliştirilen ve Ağustos 2022'de piyasaya sürülen Saints Row oldu. Açık dünya aksiyon-macera oyunu olan Saints Row, Grand Theft Auto serisiyle benzerlik gösteriyor. Mağaza fiyatı Epic Games Store'da 374 TL fiyatla satılıyor.

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

SON GÜN 31 ARALIK

Bu muazzam indirim fırsatını kaçırmamak adına, oyuncuların 31 Aralık saat 19.00'a kadar Epic Games üzerinden oyunu kütüphanelerine ücretsiz eklemeleri mümkün. Üstelik bu kazanım kalıcı olacak, yani oyunu bir kez ekledikten sonra daima sahip olabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN