Epic Games iki oyun birden ücretsiz veriyor! Kaçıran çok üzülecek: Son gün 25 Nisan

Epic Games iki oyun birden ücretsiz veriyor! Kaçıran çok üzülecek: Son gün 25 Nisan

Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun dağıtmalara tam gaz devam ediyor! Bu kez iki oyun birden veriyor! Kaçıran çok üzülür! Son gün 25 Nisan...

Epic Games, haftalık ücretsiz oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta, 25 Nisan tarihine kadar Town of Salem 2 ve The Big Con adlı iki oyunu ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuyor.

TOWN OF SALEM 2 VE THE BIG CON ÜCRETSİZ

Town of Salem 2 roller - Rehber

Town of Salem 2, Among Us veya Feign gibi oyunlara benzetilebilecek bir sosyal çıkarıma dayanıyor. Salem kasabasında geçen oyunda, oyuncular gerçeği ortaya çıkarmak için aldatma, büyü ve zeka okuma gibi yetenekleri kullanmak zorundalar. Oyun, 15 kişiye kadar çok oyunculu maçlar da sunuyor.

epic-games-ucretsiz.jpg

Diğer yandan, The Big Con adlı oyun ise lise öğrencisi Ali'nin hikâyesini anlatıyor. Ali, ailesinin video dükkanını tefecilerin elinden kurtarmak için ülkeyi uçtan uca dolaşıp 90’ların Amerikası’nda insan kazıklama, yankesicilik, dolandırıcılık gibi görevleri yerine getiriyor.

Epic Games'in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, oyunculara farklı türlerde deneyimler sunmaya devam ediyor. Town of Salem 2 ve The Big Con, bu haftanın ücretsiz oyunları olarak oyuncuları bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN