Epic Games, yılın ilk ücretsiz oyununu açıkladı! Steam'de 300 TL! Bugün son gün

Epic Games, yılın ilk ücretsiz oyununu açıkladı! Steam'de 300 TL! Bugün son gün

Epic Games Store, yılbaşına özel olarak başlattığı günlük ücretsiz oyunlarına bir yenisini daha ekledi! Yılın ilk ücretsiz oyunu 1 Ocak itibariyle açıklandı! Steam fiyatı ise 300 TL! Son gün bugün...

Steam'in Türk Lirası kullanımını sona erdirmesinin ardından, oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Epic Games Store, yılbaşı sürecinde her gün ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor.

STEAM'DE 300 LİRA DEĞERİNDE

epic-games-ucretsiz-oyun.jpg

Steam'de 300 TL'ye satılan bir oyunu ücretsiz sunarak dikkat çeken Epic Games Store, 1 Ocak 2024 tarihine özel olarak bulmaca oyunu Escape Academy'yi ücretsiz olarak oyunculara sunuyor.

SAAT 19:00'A KADAR KÜTÜPHANENİZE EKLEYEBİLİRSİNİZ

epic-games-ucretsiz-oyun-2.jpg

Epic Games Store, 20 Aralık 2023'ten bu yana devam eden yılbaşı kampanyası kapsamında her gün farklı bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. 1 Ocak itibariyle Escape Academy, oyunculara ücretsiz olarak sunulan oyun oldu. Bu avantajdan faydalanmak isteyen oyuncular, 2 Ocak saat 19.00'a kadar Escape Academy'yi kütüphanelerine ekleyebilirler. Epic Games Store'un bu kampanyası kapsamında dağıtılan oyunların kütüphanelerde süresiz olarak kalacağı belirtildi.

ESCAPE ACADEMY SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg​​​​​​​

Escape Academy, hem tek başına hem de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise Windows 10 işletim sistemi, 5 GB kullanılabilir depolama alanı ve DirectX 10'dur. Bu özellikleriyle Escape Academy, düşük seviyedeki donanım özelliklerine sahip bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilir bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN