Epic Games yine ücretsiz oyunu patlattı! Bu seferki oyunun değeri 148 TL: Acele eden kütüphanesine ekler

Epic Games yine ücretsiz oyunu patlattı! Bu seferki oyunun değeri 148 TL: Acele eden kütüphanesine ekler

Epic Games Store, yılbaşına özel olarak her gün ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor! Bu seferki oyunun değeri ise 148 TL! Acele eden kütüphaneye hemen ekler...

Epic Games Store, her gün birbirinden heyecan verici oyunları ücretsiz olarak dağıtmaya devam ediyor. 4 Ocak'a kadar sürecek bu özel kampanya, oyunseverleri birbirinden değerli yapımlarla buluşturmayı sürdürüyor. Epic Games Store'un son günlerde daha da hızlandığı gözlemleniyor.

STEAM FİYATI 148 TL

epic-games-ucretsiz-oyun-1-001.jpg

Bugün Epic Games Store'un sunduğu ücretsiz oyun, Steam'de 4,99 dolar değerinde olan ve 148 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan 20 Minutes Till Dawn oldu. Bullet hell ve rogue-lite türlerini başarıyla harmanlayan bu oyun, aksiyon dolu bir deneyim sunuyor. Oyun, özellikle Vampire Survivors seven ancak yeni deneyimlere açık olan oyuncuları cezbetmeye aday.

EPIC GAMES KÜTÜPHANEYE OYUN NASIL EKLENİR?

epic-games-ucretsiz-oyun-2-001.jpg

20 Minutes Till Dawn oyununa ücretsiz sahip olmak için ise oldukça basit adımları takip etmek yeterli. Epic Games Store hesabınızla giriş yaptıktan sonra anasayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmının altında bulunan oyunu seçip tıklamanız ve ardından 'Yükle' butonuna tıkladıktan sonra çıkan sayfada 'Sipariş Ver' diyerek oyunu kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ancak unutmayın, bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, 20 Minutes Till Dawn'ı 4 Ocak saat 19:00'a kadar kütüphanenize eklemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN