Eski televizyonları akıllı televizyon yapan yöntem! Yenisine para dökmeyin: Netflix, Youtube hepsi bir aparatla yüklenecek

Eski televizyonları akıllı televizyon yapan yöntem! Yenisine para dökmeyin: Netflix, Youtube hepsi bir aparatla yüklenecek

Akıllı televizyon alamıyorsanız üzülmeyin, çok basit bir şekilde eski televizyonlarınızı akıllı televizyona dönüştürebilirsiniz. Yenisine para dökmenize gerek yok! Tek bir aparat yetiyor. Netflix, Youtube hepsi bir aparatla yüklenecek...

Akıllı televizyonların her eve sinema hissi katması birçok kullanıcıyı akıllı televizyon kullanımına yönlendiriyor. Artan fiyatları nedeniyle akıllı televizyon alamıyorsanız ucuz televizyon aramyı bırakın. Sadece bir aparatla televizyonunuzu akıllı televizyon haline getirebilirsiniz.

NORMAL TV NASIL AKILLI TV OLUR?

Gelişen teknoloji ile birlikte akıllı televizyon sahibi olmak artık daha kolay ve ekonomik hale geliyor. Xiaomi'nin TV Box S 2. Nesil modeli, eski nesil televizyonları dahi Android TV'ye çevirme imkanı sunarak dikkat çekiyor.

XİAOMİ TV BOX İLE NELER YAPILIR?

normal-tv-nasil-akilli-tv-olur-1.webp

Xiaomi TV Box S 2. Nesil, kutusunda HDMI kablosu, güç adaptörü ve kullanımı kolay bir kumanda ile birlikte geliyor. Kurulum oldukça basit; HDMI kablosunu televizyonunuza takın, adaptörü prize bağlayıp ve cihazınızı hızlıca çalıştırabiliyorsunuz. Google hesabınız varsa, hızlı bir girişle kurulumu tamamlayabilirsiniz. Google hesabınız yoksa ise kısa bir sürede yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri, menüler arasındaki geçişlerin son derece seri olması. Takılma, donma veya kasma gibi sorunlar yaşamadan uygulamalar arasında geçiş yapabilirsiniz. Uygulama yüklemek ise oldukça basit; arama kısmına istediğiniz uygulamayı yazarak indirebilirsiniz.

Paketin içinden çıkan kumandayla ya da dilerseniz cihaza sesli komutlar vererek yönetebilirsiniz.

Nesil Xiaomi TV Box S'in en önemli avantajlarından biri, içerdiği işlemcinin %20 daha hızlı çalışmasıdır. Bu, Android TV'nizin daha hızlı ve performanslı olmasını sağlar. Ayrıca, cihazın uzun vadede yorulma ve donma problemlerini azalttığını belirtmek önemlidir.

XİAOMİ TV BOX KAÇ TL?

Xiaomi TV Box S 2. Nesil'in fiyatı 1.800 ile 2.000 TL arasında değişmektedir. Sahte ürünlerin piyasada bulunma olasılığına karşı dikkatli olunmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN