Exxen üyeliği iptal etme işlemleri

Exxen üyeliği iptal etme işlemleri

Exxen üyeliğinizi iptal etmeyi çok kolaylaştırır. Peki popüler dijital yayın platformunda abonelikten çıkmak için hangi adımların atılması gerekiyor? İşte, Exxen üyeliği iptal etme işlemleri..

Türkiye dijital platformu sloganı ile yayın hayatına başlayan Exxen platformu, üyelerin uygulama içeriklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde ve istedikleri cihazla görüntülemelerine olanak sağlıyor.

2021 yılının ilk gününde yayın hayatına başlayan ve Türkiye'de 'yerli Netflix' olarak tanımlanan Exxen, bir yıl sonra 1 milyonun üzerinde kullanıcı üyeliği aldı. Yüksek abonelik ücretleri veya yetersiz içerik gibi herhangi bir nedenle çekilmek isteyen okuyucular için Exen üyeliğinden nasıl ayrılabilecekleri veya üyelikten nasıl ayrılabilecekleri hakkında bazı bilgiler sizler için derledik.

Exxen üyeliği iptal etme işlemleri

EXXEN ÜYELİĞİ İPTAL ETME İŞLEMLERİ

Popüler dijital yayın hizmetlerine aboneliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Platformu kullanmamaya karar verirseniz, Exxen aboneliğinizi iptal etme konusunda sorularınız olabilir. Rehberimizde bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini detaylı olarak anlattık.

EXXEN ÜYELİĞİ İPTAL ADIMLARI

1 - Öncelikle www.exxen.com/tr adresine gidin ve hesabınıza giriş yapın.

2- Sağ üst köşedeki adınıza ve profil resminize tıklayın ve Hesap ve Ayarlar'a gidin.

3 - "Abonelik Bilgileri"nde abonelik durumunuzun sağında bulunan "Aboneliği İptal Et" bağlantısına gidin.

4 – Hesap silme talebinizi onaylamak için şifrenizi girdikten sonra "Profilinizi silmek, profilinizdeki tüm listeleri ve tarama geçmişini silecektir. Devam etmek ve profili silmek istediğinizden emin misiniz?" mesajı görüntülenir.

5 – Exxen üyelik iptal işlemini tamamlamak için Evet'e tıklayın.

“Your profile has deleted” "Profil silindi" uyarısı, hesap silme işleminin başarıyla tamamlandığı anlamına gelir. Tekrar oturum açmaya çalıştığımda hesabımda oturum açamıyorum ifadesiyle Exxen aboneliğiniz de sonlandıracaktır.

İkinci bir seçenek olarak hesap silme işlemi başarısız olursa veya silinip silinmediğinden emin değilseniz bu bağlantı üzerinden Exxen canlı destek hizmetlerine bağlanarak hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN