Google yeni özellikleriyle geliyor! WhatsApp’ın pabucu dama gidecek: Artık Google Telefon üzerinden yapılabilecek

Google yeni özellikleriyle geliyor! WhatsApp’ın pabucu dama gidecek: Artık Google Telefon üzerinden yapılabilecek

Google yeni güncellemeleriyle son zamanlarda sık sık gündem oluyor. Yeni bir güncelleme üzerinde çalışan Google bu özelliğiyle WhatsApp’ı tarihe gömecek! Artık o özelliği kullanmak için WhatsApp’a geçmenize gerek olmayacak, Google Telefon üzerinden yapılabilecek...

Google çeşitli yeni özellikler üzerinde çalışırken birçok uygulamaya ihtiyaç kalmayacak şekilde güncellemeler getiriyor. Bu kez WhatsApp’ın pabucunu dama atacak özellikle geliyor. Google Telefon üzerinden telefonu kapatmadan görüntülü görüşmeye geçebilecek.

İnternetten telefon numarası sorgulama yöntemleri nelerdir - SDN

GOOGLE TELEFON ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME

Google ayrıca, Telefon uygulamasında sesli aramadan görüntülü görüşmeye geçiş için yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor. Bu tasarım, kullanıcıların farklı uygulamalara geçmeden, Telefon uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeler yapmalarını sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN