GTA 6 o tarihte çıkıyor! İddialar peş peşe geldi: Söylentiler sonrası çıkış tarihi netleşti

GTA 6 o tarihte çıkıyor! İddialar peş peşe geldi: Söylentiler sonrası çıkış tarihi netleşti

Milyonlarca oyuncunun heyecanla bekletiği Grand Theft Auto (GTA) 6, yeni sızıntılara göre o tarihte çıkacak! İşte GTA 6'nın çıkış yapacağı iddia edilen tarih...

Rockstar Games, geçtiğimiz aylarda heyecanla beklenen GTA serisinin yeni oyunu olan GTA 6 için ilk tanıtım fragmanını yayınlamıştı. Fragmanın büyük ilgi görmesinin ardından, oyunun piyasaya ne zaman sürüleceği merak konusu olmuştu. Son olarak ortaya atılan bir iddia, GTA 6'nın çıkış tarihine dair yeni bir spekülasyonun kapılarını araladı.

GTA serisinin son oyunu olan GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürülmüştü. Aradan tam 11 yıl geçtikten sonra, yeni bir GTA oyununun piyasaya sürülme ihtimali, oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Bu bekleyiş sırasında birçok tahmin ve iddia ortaya atıldı.

GTA 6 O TARİHTE ÇIKIŞ YAPMASI BEKLENİYOR

gta-6-ne-zaman-cikacak.webp

Son çıkan iddiaya göre, Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two, 1 Ocak 2025 - 31 Mart 2025 tarihleri arasında 8 milyar dolarlık bir kazanç hedefliyor. Bu oldukça büyük bir rakam ve şirketin mevcut oyunlarla bu kadar büyük bir kazanç elde etmesi pek olası görünmüyor.

Bu iddiaya göre, GTA 6'nın 2025'in başlarında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Özellikle konsollar için öncelikli bir lansman yapılması bekleniyor. Bu tarihi destekleyen iddialar daha önce de ortaya atılmıştı.

Ancak, bu iddiaların kesinlikle doğruluğu net değil ve şirketin resmi bir açıklaması bulunmuyor. Oyunseverler, GTA 6'nın çıkış tarihine dair resmi bir duyuru beklemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN