GTA 6'yı bekleyenlere sevindiren haber: Bu tarihte çıkıyor! Yapımcısı bu kez gün verdi

GTA 6'yı bekleyenlere sevindiren haber: Bu tarihte çıkıyor! Yapımcısı bu kez gün verdi

Grand Theft Auto (GTA) serisinin altıncı oyununun ne zaman oyunseverlerle buluşacağı resmen açıklandı. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? İşte GTA 6'nın çıkış tarihi...

Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, IGN ile yaptığı röportajda GTA 6'nın gelecek yılın sonlarında çıkacağını açıkladı. Daha önce oyunun 2025 yılında çıkacağı biliniyordu fakat çıkış aralığı belirsizdi. Şimdi ise Strauss Zelnick'in açıklamaları, GTA 6'yı bekleyenlere daha net bir zaman aralığı verdi.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Digitalage'te yer alan habere göre, Strauss Zelnick, "Grand Theft Auto VI'yı 2025'in sonbaharında çıkaracağımıza dair inancımız yüksek" ifadelerini kullandı.

Tabii bu haber, oyunun 2025'in başlarında çıkmasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak ancak oyunun 2013 yılından beri beklendiğini hesaba katarsak, birkaç ay daha beklenebilir.

FRAGMANI MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

GTA 6, 10 yıldan uzun süredir dedikodu ve tartışmaların odağında yer aldı. Yıllarca süren spekülasyon ve sızıntıların ardından Rockstar, 2023 Aralık ayında Tom Petty'nin hazırladığı bir fragmanla oyunu doğrulamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN